Sponsor The Public Domain

Partners en sponsoren The Public Domain

The Public Domain wordt mede mogelijk gemaakt door de genereuze steun van:

Amsterdams Fonds voor de Kunst

Ars Donandi + W.J.O de Vries Fonds

Gemeente Amsterdam 
Het project is mogelijk gemaakt door een subsidie voor eenmalige kunstprojecten van stadsdeel Zuid, Amsterdam

Gemeente Haarlem
Cultuurstimuleringsfonds

Hello Zuidas

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het verhaal achter The Public Domain

The Public Domain is een uniek evenement in zowel Amsterdam als Haarlem. Op 5 juli nemen 1000 zangers de Zuidas over, de dag erna doen we dat nog eens dunnetjes over in Schalkwijk.

Beide wijken hebben grootste evenementen nodig: evenementen maken een wijk leefbaar, het maakt dat de mensen die er zijn er willen blijven en mensen van buiten de wijk willen komen. Vindt u het als ondernemer belangrijk dat er meer mensen naar uw wijk komen? Vindt u het belangrijk dat er naast dat er gewoond en gewerkt wordt er ook unieke ervaringen beleefd moeten worden? Steun dan The Public Domain door een aantal zangers te adopteren!

The Public Domain gaat over wat alle mensen gemeen hebben, wat hen verbindt. Zang is daarvoor het perfecte middel. Wist u dat maar liefst 1.7 miljoen mensen in Nederland in een koor zingen? Dat zijn meer zangers dan voetballers! Daarnaast versnelt samen zingen het ontstaan van vriendschappen, verlaagd stress en zorgt voor onderlinge verbinding. The Public Domain is dus eigenlijk een groot sociaal experiment: wat gebeurt er als we 1000 mensen samenbrengen die elkaar niet kennen en samen zingen over wat zij gemeenschappelijk hebben?

In The Public Domain brengen we 1000 mensen samen die een dwarsdoorsnede van de Nederlandse bevolking vormen. We werken samen met buurthuizen en advocatenkantoren, met ondernemingsverengingen en asielzoekerscentra. Om te zorgen dat iedereen mee kan doen zijn de deelnamekosten bewust laag gehouden.

Helpt u mee deze mensen verbinding met elkaar te laten maken, te kijken wat dit sociale experiment deze mensen brengt én werkt u mee de leefbaarheid van uw geliefde wijk te vergroten? Een zanger adopteren kan voor 100 euro, maar we vinden het natuurlijk nog fijner als u er meerdere adopteert.

Relatiemanager van het Nederlands Kamerkoor, Sanne van den Brink, kan u alles vertellen over de mogelijkheden, want wij stellen uiteraard graag wat tegenover uw gift. Afhankelijk van het aantal zangers dat u adopteert kunnen wij u volop aandacht geven in de vorm van advertenties en media, nodigen we u uit op de sponsorborrel of komen we een zingworkshop op uw kantoor geven. Zingen met collega’s zorgt voor minder werkstress!

Sanne van den Brink is te bereiken op 030-2303024 of per mail op sanne.vandenbrink@nederlandskamerkoor.nl

Draag ook bij!

Sanne van den Brink

Relatiemanager
Nederlands Kamerkoor
030 230 30 24

Partners en sponsoren Nederlands Kamerkoor & Koorbiënnale Haarlem

Naast alle partners en sponsoren van The Public Domain zijn het Nederlands Kamerkoor en de Koorbiënnale Haarlem dankbaar voor steun van de volgende partijen:

Fonds Podiumkunsten

Gemeente Haarlem

Gemeente Utrecht

VSB Fonds